Translate

الأربعاء، 20 يناير 2016

تعلمى معى طريقة تحضير الجمبري بالثوم والليمون****خطوة خطوة بالصور من داخل مطبخى .



لكل عشاق المطبخ او اى ست بيت لسه ببتتعلم الطبيخ اتعلمى معنا طريقة تحضير الجمبيرى يالثوم واليمون بطريقة بسيطة جدا .
الجمبيرى من الاكلات البحرية التى بعشقها الجميع ونقدمها بطرق مختلفة واليوم نقدمها معنا بالثوم والليمون . اصنعيها لاسرتك وانشاء الله تعجبهم جدا 

النهارده هنعمل مع بعض طريقة سهلة جدا ولذيذة للجمبري

المقادير:

- كيلو جمبري مقشر.
- ½ كوب عصير ليمون.
- 2 ملعقة كبيرة ثوم مفروم.
- 2 ملعقة كبيرة زيت زيتون.
- 2 ملعقة كزبرة مفرومة.
- ملعقة صغيرة بابريكا.
- ماء حسب الحاجة.
- 2 ملعقة زبدة.

الطريقة:

الجمبرى المقلى بالصور خطوة خطوة

1- ضعي الزيت في وعاء عميق وسخنيه جيدا، وضعي عليه الجمبري والملح حتى يتغير لونه، ثم ضعي الثوم المفروم مع التقليب.
2- ضعي الزبدة والكزبرة المفرومة والبابريكا وعصير الليمون على الجمبري واستمري في التقليب.
3- اذا احتاج الجمبري للمزيد من المياه، اتركيه لمدة 10 دقائق على النار، وبذلك يصبح الجمبري جاهزا، ويمكنك تقديمه مع الأرز الأبيض أو المعكرونة .. وبالهناء والشفاء.

خلصت وصفتنا النهارده..
استنونا كل يوم مع وصفات جديدة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق