لكل الستات اللي بتحب تعمل الفسيخ و الرنجة او تشتريهم لشم النسيم، شوفي وصفة الرنجة بالطحينة
المقادير:
كيلو رنجة
4 طماطم مقطعة مكعبات
عصير ليمون حسب الرغبة
3 فلفل رومي ملون مقطع حلقات
2 بصل مقطع حلقات
نصف كوب طحينة
ربع كوب صغير زيت الذرة كريستال
طريقة التحضير:
اشوى الرنجة على النار عن طريق الإمساك برأس السمكة و ذيلها و تمريرها على النار لمدة دقيقة حتى يتشقق جلدها .
شيلي الشوك من السمك و قطعيها شرائح صغيرة.
ضيفي باقى المكونات مع زيت الذرة كريستال و قلبيها و بالهنا و الشفا.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق